Kerum ispunio obećanje i studenta odveo na derbi

0

Nazvao sam dekana Ekonomskog fakulteta Branka Grčića i on mi je preporučio Galića kao najboljeg studenta, rekao je Željko Kerum

Splitski poduzetnik Željko Kerum ispunio je obećanje, ulaznicu za derbi darovao je najboljem studentu Ekonomskog fakulteta Dani Galiću, koji je zajedno s njim iz svečane lože pratio utakmicu.

– Nazvao sam dekana Ekonomskog fakulteta Branka Grčića i on mi je preporučio Galića kao najboljeg studenta – rekao je Željko Kerum, a dekan Grčić pohvalio mladog studenta kao jednog od najboljih na Sveučilištu u Splitu te dobitnika Rektorove nagrade.

– Bio je oduševljen prilikom da utakmicu gleda iz svečane lože, a rekao mi je i kako je od 5 ujutro čekao u redu za ulaznice. Na koncu je kupio ulaznicu za sjevernu tribinu, koju je darovao prijatelju – otkrio je dekan Grčić i dodao kako Galić ne želi medijsku pozornost i razgovor s novinarima.

– On je tu kod mene u sobi, no skroman je momak i ja ga razumijem, a molim i vas za razumijevanje – zaključio je telefonski razgovor Grčić.

Izvor: slobodnadalmacija.hr

Vaš komentar

Napišite što mislite o ovoj temi...

© Željko Kerum 2009